مواد لازم:
گوشت گوسفندي بدون استخوان
|
750 گرم
|
بادنجان قلمي
|
11-10 عدد
|
پياز سرخ شده
|
3 قاشق سوپخوري
|
گوجه فرنگي متوسط
|
5-4 عدد
|
غوره بي دانه |
يك دوم فنجان |
آبغوره |
يك دوم فنجان |
رب گوجه فرنگي |
نصف فنجان |
نمك و فلفل |
به قدر كافي |
طرز تهيه:
گوشت را خرد كرده ، مي شوييم و با كمي روغن تفت مي دهيم تا به روغن بيفتد. پياز سرخ شده را با 3 ليوان آب وكمي فلفل با حرارت ملايم مي پزيم. پوست بادنجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شكاف كوچكي داده، در كاسه آب نمك قرار مي دهيم.
بعد از20 دقيقه آن را در آبكش قرار مي دهيم تا آب بادنجان ها كشيده شود. بادنجان ها را با حرارت متوسط سرخ مي كنيم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادنجان، غوره و رب گوجه فرنگي را تفت مي دهيم و به خورش اضافه مي كنيم.
بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقيقه بادنجان ها را كنار گوشت مي چينيم. آبغوره و نمك را نيز اضافه مي كنيم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف مي كشيم. بادنجان ها را با گوجه فرنگي هاي حلقه اي و سرخ شده تزئين مي كنيم. خورش بادنجان را با مرغ هم مي توان درست كرد.
در صورت تمايل مي توانيد به جاي آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه كنيد كه بسيار خوشمزه خواهد شد.
:: موضوعات مرتبط:
انواع خورش ها ,
,
:: برچسبها:
آموزش انواع غذاها
,